AppTek.no er et design- og softwareselskap som spesialiserer seg på applikasjoner for mobile platformer.

Vårt Team

Teamet vårt har bakgrunn fra embeddedprogrammering, applikasjonsutvikling og design.

Rådgivning

For 15-20 år siden ville alle ha èn hjemmeside, nå vil alle ha en app. Applikasjonsmarkedet er et forholdsvis ungt marked med nye markedsmekanismer.  Vi ønsker å rådgi våre kunder og inngå i den kreative prosessen for å kunne belyse potensialet i de nye teknologiene.  Sammen finner vi de optimale løsningene for deg og din bedrift. Du har idèene, vi har kompetansen og kunnskapen.

Design

Vi kjenner mulighetene og begrensingene ved mobile platformer og hjelper deg til å finne effektive og attraktive grensesnitt. De nye mobile løsningene skal falle naturlig inn i selskapets portefølje og merkevaren forvaltes på en helheltlig måte. Interaksjonsdesign og grafisk design er i fokus for å gi brukerne av applikasjonen best mulig brukeropplevelse.

Utvikling

Vårt utviklerteam er spesialisert på applikasjoner for iPhone og iPod Touch, Android-telefoner, iPad og andre lesebrett.  Vi bygger de nødvendige web services eller andre server-løsninger hvis dette kreves av mobilapplikasjonen. Vi tilby hosting av serverløsninger. Vi følger en smidig og iterativ metodikk med leveranser av prototyper underveis i prosessen.

Support

AppTek.no tilbyr support for ferdig utviklete apper.

Ta kontakt for uforpliktete tilbud og rådgivning!

Om oss

AppTek.no spesialiserer seg på applikasjoner for mobile platformer

Kontakt oss

Epost:info@AppTek.no
Tlf: +47 986 95 942